RG Bouwmachines: Uw vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige Bouwmachines.

RG Bouwmachines: Uw vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige Bouwmachines.

RG Bouwmachines is een onderneming met een geschiedenis van meer dan 60 jaar in het leveren van een uitgebreid assortiment aan bouwmachines, gereedschap en accessoires voor tegelzetters, vloerders en tuinaannemers. Hoewel duizenden (professionele) klanten onze producten gebruiken om hun projecten te voltooien, doen we meer dan alleen de verkoop van machines. We bieden ook technische ondersteuning en onderhoud, waardoor we een compleet ‘one-stop-shop’-systeem bieden waar klanten producten kunnen kopen, gereedschap kunnen huren en hun machines kunnen laten onderhouden in onze werkplaats door gediplomeerde technici.

Bij RG Bouwmachines maken we gebruik van exclusieve huismerken zoals Raimondi tools & Montolit tools, waarmee we een uitstekende kwaliteit en betrouwbare prestaties garanderen. Met 24 maanden garantie zit u als klant altijd goed bij ons. Ons enthousiaste en professionele team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en de beste oplossing voor uw problemen te vinden. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op onze website https://rgbouwmachines.be/nl/.

Montolit Tools

Vind prestaties van een professioneel niveau met Montolit Tools van RG Bouwmachines. Onze robuuste apparatuur en gereedschappen zijn ontworpen om hoge druk te weerstaan en veel resultaten te leveren met weinig moeite. Bestel nu en geniet van 24 maanden garantie.

Montolit Tools

Raimondi Tools

Raimondi Tools biedt professioneel gereedschap van hoge kwaliteit om de productiviteit en prestaties van tegelzetters, vloerders en tuinaannemers te verhogen. Met producten zoals tegel trekscharen, cirkel trekkers en diepte meetgereedschap, zal Raimondi Tools uw tegelwerkprojecten begeleiden.

Raimondi Tools

RG Bouwmachines

Bent u op zoek naar topkwaliteit bouwmachines? RG Bouwmachines is de beste keuze als het gaat om machines voor tegelzetters, vloerders en tuinaannemers. Kies uit onze uitgebreide selectie producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, ergonomisch en krachtig zijn. Ontdek de voordelen van onze tuinmachines, voegmachines, waterblazers en toebehoren en bestel direct online.

RG Bouwmachines

Machines voor Vloerder

Ervaar snelheid, nauwkeurigheid en perfecte installaties met de professionele machines van RG Bouwmachines voor vloerzetten. Met meer dan zestig jaar ervaring heeft RG Bouwmachines een uitgebreide selectie met gerenommeerde vloerzetmachines, zoals de Raimondi Michael en de Montolit Masterpiuma. Ontdek wat deze machines te bieden hebben en krijg perfecte installaties voor je vloerzettingen!

Machines voor Vloerder

Machines voor Tegelzetter

Koop bij RG Bouwmachines hoogwaardige machines die je nodig hebt als tegelzetter, vloerder of tuinaannemer. Vergelijk onze producten afkomstig van verschillende leveranciers en profiteer van 24 maanden garantie van onze exclusieve huismerken zoals Raimondi en Montolit. Laat ons je helpen met al je vragen!

Machines voor Tegelzetter